Betaalmogelijkheden - Retourpolicy - Privacy policy

Betaalmethodes

Welke betaalmethodes zijn er beschikbaar?

1. via iDeal 2. via vooruitbetaling 3. via Paypal en 4. via Sofortbanking (voor Duitse klanten)


1. iDEAL
iDEAL is de nieuwe standaard voor betalingen via internet in Nederland. Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken. iDEAL sluit daarmee aan op de vertrouwde systemen van Internet Bankieren en is een eenvoudige, snelle en veilige manier van online bestellen.

  1. Je kiest bij het bestellen op Glaskunsttubbergen.nl voor iDEAL als betaalmethode
  2. Je kiest de bank waarbij u een betaalrekening heeft.
  3. Je bevestigt de betaling via de beveiligingsmethode van Internet Bankieren

2. Overschrijving (Voor Belgie en Nederland, vooruitbetaling)
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van jouw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van het ordernummer en achternaam. Op de orderbevestiging, die je via e-mail ontvangt, vindt je de betaalgegevens. Indien het bedrag na de bestelling op onze rekening is bijgeschreven, zal je bestelling (na ontvangst van de betaling) op het opgegeven afleveradres worden bezorgd. Dus des te sneller je betaling bij ons binnenkomt, des te sneller jouw bestelling wordt aangeboden.

3. Betaling via Paypal door in te loggen op uw paypal account en te betaling te bevestigen.


Retourprocedure:
Het is raadzaam om voor gebruik het glasobject te controleren op eventuele beschadigingen of fouten. Mocht er iets niet juist zijn of constateer je een beschadiging, dan gelieve hierover binnen 2 dagen na ontvangst contact met ons op te nemen.

Mocht je de bestelling willen retourneren, dan kan het
  1. binnen de zichttermijn van 30 dagen na ontvangst wordt teruggestuurd
  2. het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd wordt teruggestuurd.
  3. Is er sprake van een groot glasobject dan zal dit in overleg moeten.
  4. Als na controle blijkt dat de retourzending een terechte garantieclaim betreft, dan worden de gemaakte retourverzendkosten aan u vergoed.Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, behoudt GlaskunstTubbergen.nl het recht de retourzending te weigeren of de schade bij u in rekening te brengen.

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het belang dat uw adresgegevens en bestelnummer duidelijk vermeld staan.


Voor meer informatie verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?
Als je de bestelling al hebt betaald, dan wordt het betaalde bedrag teruggestort. Het aankoopbedrag wordt normaal gesproken binnen 5 werkdagen, doch uiterlijk binnen 30 dagen op je rekening retour gestort. Als je nog niet hebt betaald, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.


Privacy policy:

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van GlaskunstTubbergen.nl U dient zich ervan bewust te zijn dat niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Glaskunsttubbergen.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u een bestelling doet, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Glaskunsttubbergen.nl. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Glaskunsttubbergen.nl. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Glaskunst Tubbergen

Atelier Ellen Kleine Schaars

Pastoor Bloemenstraat 6

06 236 00 979

info@glaskunsttubbergen.nl